onsdag 18. mai 2011

No livnar det i lundar...









Bever på tynn is på Trolletjønn. Tema: vår. Foto: Guro Lien

Filmrommet på kunstforeninga blir fullare og fullare på fotoklubb-kveldar. I kveld var det ny rekord: 19 fotofolk møtte opp! Moro : ) Det var stor konkurranse om månadens bilete - 12 fotografar konkurrerte med blomar, spirer, dyr, fuglar, folk og til og med skuterar i vårdrakt. Det er lagt ned ein imponerande innsats i å fange alt som vaknar til liv om våren. Pallplasseringa blei slik:

1. Bever på tynn is, Guro
2. Nyfødt reinskalv, Svein Olav V
3. Blåveis, Harald

Etter konkurransen viste Svein-Olav H og Guro nytten av å ta og redigere bilete i raw-format i staden for i jpeg. Meir om dette finn du her og her.

Neste fotoklubb blir på Haukeliseterfestivalen laurdag 11.juni. Då blir det open fotodag - me går rundt på festivalen og ut i naturen og tek bilete saman og lærer av kvarandre. Me får tilgang til lokale der me kan ha med eigen pc og redigere bilete og lære av kvarandre. Ikkje minst så blir det fotokonkurranse: Kven tek det beste festivalbiletet? Førstepremie: 2000 kr sponsa av DnB NOR i Åmot! Kjell kan sannsynlegvis ordne med rimeleg overnatting på Haukeliseter. Blir du med? Meld deg på til Kjell: kjellbitu@me.com eller sms til 464 43 031.

Tema til neste fotoklubb (som blir til hausten, dato er ikkje bestemt): Tre bilete som saman fortel ei historie.

Tema for fotoutstillinga på kunstforeninga til hausten: Bygdi mi. Utstillingskomite: Anita, Marcos, Kjell og Britt Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar